Wiivi Koskela

Wiivi on todellinen toiminnan nainen, jolta sujuu laajojenkin projektien lankojen pitäminen käsissä aina konseptisuunnittelusta koordinointiin ja sisällöntuotantoon.

Natalia Salmela, toimitusjohtaja Satokausi Media & founder WTD Media


Hyppy somemarkkinoinnin ja digiviestinnän syvään päätyyn

Digikanavien ja sosiaalisen median mahdollisuuksiin olen sukeltanut huipputekijöiden rinnalla heti syvään päätyyn Satokausi Medialla.

Toimin Satokausi Median tuottajana heinäkuusta 2019 maaliskuuhun 2020. Tältä ajalta tarttui mukaan ainutkertaisen arvokas näköala markkinointi- ja viestintäalalle sekä runsaasti osaamista ja tietoa monikanavaisten digikampanjoiden tuottamisesta sisällöntuotantoon, suurten somekanavien ylläpitoon, vaikuttajatapahtumiin ja asiakasprojektien koordinointiin. Kasvisten sesonkeja unohtamatta!

Satokausi Media voitti Grand One 2020 -palkinnon Suomen parhaalla somepresenssillä.

Jalat maassa, eikun… kädet mullassa!

Koulutukseltani (ja sielultani) olen puutarhuri. Valmistuin Ammattiopisto Liviasta 2019 tuotannon linjalta, eli tiedän vaihe vaiheelta miten lounassalaattisi tomaatti on päätynyt lautaselle tai miten kesäkukkia tuotetaan. Kirjoitan mielelläni puutarha-aiheista ja olen päässyt hyödyntämään asiantuntijuuttani myös esimerkiksi Satokausikalenterin digisisältöjen luomisessa.

Parasta puutarhaosaamisessa on sen myötä muotoutunut tapa nähdä maailma jatkuvan kasvun leikkikenttänä, ymmärrys ruuantuotannosta ja kunnioitus luontoa kohtaan.

Kirjoittaminen ja viestintä

Kirjoittaminen ja ihmisten välinen viestintä on intohimoni. Muotoilen ideat vaivatta sanoiksi – tarinoiksi, artikkeleiksi, somepäivityksiksi – ymmärrettävään ja toimivaan muotoon yrityksesi sekä, ennen kaikkea, asiakkaasi tarpeisiin.

Viestintä kiehtoo ja haastaa jatkuvasti oppimaan uutta. Olen kiinnostunut siitä, miten viesti löytää reittinsä juuri oikean ihmisen tietoisuuteen ja miten sen sisältö hiotaan timantiksi.

Yrityksen digiviestinnän kehittäminen sen arvoista ammentaen, kattavien sisältökokonaisuuksien rakentaminen pieniä yksityiskohtia unohtamatta ja ihmiseltä toiselle kommunikointi ovat suurinta osaamistani.

Let’s go!

Olen se let’s go -tyyppi, joka pyöräyttää yhteisen projektin eteenpäin eikä epäröi tarttua toimeen. Haasteet huutavat nimeäni ja olen aina valmis hyppäämään uuteen projektiin avoimin mielin.

Ota yhteyttä, katsotaan miten osaamisestani saadaan paras hyöty sinun yrityksellesi!


Sivun kuva: Riikka Lamminpää